Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules
Printer Xerox Phaser 3020BI Lazer Shiko me te madhe

Printer Xerox Phaser 3020BI Lazer

IT0431

Produkte te reja

Përshkrimi:

Perfekt per zyra te vogla ose shtepi ku printeri eshte i domosdoshem ne perditshmeri

Printon mbi 20 flete ne minute
Nje boje e plote printon deri 1000 faqe dhe kushton 4990 Leke
Lidhje me kompjuterin nepermjet fishes USB 2.0
Printimi fillestar 8.5 sekonda
Kaseta mban 150 flete
Konsumim u ulet i energjise elektrike
- Ne pune harxhon 313W
- Standby harxhon 37W
Permasat: 33.1 x 21.5 x 18.8 cm

Me shume detaje

9 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products