Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Xerox Mulitfunksional  Phaser 3225V_DNIY

IT0604

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Xerox Mulitfunksional Phaser 3225V_DNIY.

Perdoret si: Fotokopje, printer, Fax, email dhe skaner.

Printon 28(PPM) flete ne minut dhe fleta e pare eshte gati pas vetem 10 sec.

Ne te mund te printoni me usb, duke e lidhur me kompjuterin apo me wirles nga cdo paisje qe ju e lidhni.

Rezolucioni: 600 x 600 dpi.

Bardhe e zi dhe me ngjyra, format A4.

Printon deri ne 30 000 faqe ne muaj.

Me shume detaje

29 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar