Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Printer Samsung Xpress SL-M2026 Laser

PO00989

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Samsung Xpress SL-M2026 Laser, bardhe e zi

Printon deri ne 20 flete ne minut dhe fleta e pare eshte gati pas 8.5 sekondash.

Memoria e printerit: 8 MB

Processor: 400 MHz

Formati i printimit: A4

Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi

Dimension (WxDxH): 331 x 215 x 178 mm

Me porte per USB.

Me shume detaje

14 900 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products