Printer per Etiketa Brother PTE100VPYJ1

ALB1075

Produkte te reja

Përshkrimi:

Shtyp etiketa ne vetem pak sekonda, 20mm/second.

Per etiketa dosjesh, raftesh dhe kabllosh elektrike. Etiketat durojne temperaturen, diellin, kimikatet dhe lengjet e ndryshme.

Me 168 simbole: Elektrike, datacom dhe network.

Paketimi perfshin shiritin printues, ushqyesin dhe kutine mbrojtese.

Printon ne 3,5,6,9 dhe 12mm

Rezolucioni:180 dpi

8 490 Lekë

Artikuj të sugjeruar