Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Printer Brother All-In-One Inkjet MFCJ4620DWYJ1

ALB1049

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Brother All-In-One Inkjet MFCJ4620DWYJ1,

Funksionet: Printim, skaner, fotokopje.

Shume praktik dhe i pershtatshem per tu mbajtur edhe ne tavolinen e punes.

Formati i printimit: A3 dhe A4

Rezolucioni: 6000 x 1200 dpi

Printon deri ne 50 flete ne minut.

Cmimet e bojrave Kompatibel: Kalter Verdhe Magenta Zeze

Cmimet E bojrave Origjinale: Kalter Verdhe Magenta Zeze

29 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar