Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Printer Brother All-In-One MFC-L2700DW Laser

PO00977

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer multifunksional dhe ekonomik.
Bardh e Zi me printim Lazer.
Teknologjia lazer siguron nje cilesi printimi te avancuar.
Printon ne dy krahe letren.
Fotokopjon ose Skanon automatikisht 35 flete njeheresh.
Printon Mobile me ane te celularit.
Lidhet ne rrjet per ta perdorur disa njerez njeheresh.
Printer, fotokopje, skaner dhe Fax.
Boja i kushton tej mase lire: 1848 leke
Printon 2600 flete me nje TONER

25 790 Lekë

Artikuj të sugjeruar