Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Printer Brother All-In-One Laser DCP1610WEYJ1

ALB1145

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Brother All-In-One Laser DCP1610WEYJ1.

Funksionet: Printim, skanim, fotokopje

Rezolucioni: 600 x 1200 dpi

Shpejtesia e printimit: 20 faqe/minut ose 1 faqe per me pak se 10 sekonda.

Me ekran LCD dhe porte per USB.

18 490 Lekë

Artikuj të sugjeruar