Printer Brother Laser HL1210WEYJ1

ALB1041

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Brother Laser HL1210WEYJ1, 20 ppm

Printer bardhe e zi, format A4.

Mund te printoni nga kompjuteri ose telefoni duke e lidhur me wirles.

Me kosto te ulet dhe shpejtesi printimi deri ne 20 faqe per minut.

Kliko KETU per bojen e printerit.

Rezolucioni: 600 x 600 dpi

11 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products