Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

HP LaserJet Pr M102A

PO00992

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer HP LaserJet Pr M102A, 22 ppm

Printon pas vetem 7.3 sekondash

Rezolucioni: 600 x 1200 dpi

Shpejtesia e procesorit 600 MHz.

Printon deri ne 1,500 faqe ne muaj.

Formati i printimit bardhe e zi, A4.

Paneli i perdorimit LED dhe lidhja me USB.

18 900 Lekë

-8 090 Lekë

26 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products