Samsung Xpress M2675F All-In-One Laser

JC0076

Produkte te reja

Përshkrimi:

Funksion munltifunksional: Printim, skanim, fotokopje dhe fax. Me procesor 600 MHz dhe memorie 128 MB.

Rezolucioni: 4800 x 600 dpi

Dimensionet: 401 x 362 x 367 mm

Paneli operativ me dy linja LCD.

Printon deri ne 12000 faqe ne muaj.

Shpejtesia maksimale 26 ppm ne format A4

Me porte per USB

Bardhe e zi

24 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products