Epson AL-M200DN 30 ppm Laser B/W

JC0075

Produkte te reja

Përshkrimi:

Epson AL-M200DN printon ne te dyja anet. I pershtateshem per shtepi dhe zyra me nje numer te vogel punonjesish. Mban deri ne 250 fletë A4 njeheresh. Mund te printoni nga cdo ambjen te zyres ose shtepise, mjafton ta lidhni me celularin apo PC tuaj.

Rezolucioni: 1200 dpi

Mund te printoni deri ne 30.000 faqe në muaj

Printon 30 faqe per minut dhe 30000 faqe nga te dyja anet

18 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products