Epson WORKFORCE AL-MX200DNF All- In-One

JC0078

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer 4 ne 1: Printim, skanim, fotokopjim dhe Fax

Printon nga smartphone dhe nga tableti PCs

Ne te mund te skanoni nga USB, FTP dhe e-mail.

Ideal per tu perdorur ne zyra me grupe te vogla punonjesish.

Pirntime maksimale per minute (ppm): 30 faqe

Klikoni KETU per bojen kompatibel

Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi

33 490 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products