Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One me ngjyra A4 Wi-Fi

PO00966

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer multifunksion me boje
Printer + Fotokopje + Skaner + Faks
Bardh e zi dhe me ngjyra
Shpejtesia e printimit: 20ppm bardh e zi, 11ppm me ngjyra
Shpjetesia e kopjimit: 13cpm bardh e zi, 7cpm me ngjyra
Rezolucioni i printimit 600 x 1200 DPI
Kpaciteti i kasetes: 125 flete
Formati maksimal i skanimit: 216 x 356 mm
Memoria e faksit: 100 flete

Me shume detaje

26 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar