Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

HP Envy 5540 All-in-One me ngjyra A4 Wi-Fi

PO00965

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer multifunksion me boje
Printer + Fotokopje + Skaner + Faks
Bardh e zi dhe me ngjyra
Shpejtesia e printimit: 12ppm bardh e zi, 8ppm me ngjyra
Shpjetesia e kopjimit: 10cpm bardh e zi, 5cpm me ngjyra
Rezolucioni i printimit 1200 x 1200 DPI
Kpaciteti i kasetes: 125 flete
Formati maksimal i skanimit: 216 x 297 mm

Me shume detaje

14 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar