HP Deskjet 1110 Me ngjyra A4

PO00964

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Inkjte, me boje

Klikoni KETU per bojerat kompatibel
Bardh e zi dhe me ngjyra
Kapaciteti i printimit mujor: 1000 faqe
Shpejtesia e printimit 20ppm bardh e zi, 16ppm me ngjyra
Rezolucioni i printimit 1200 x 1200 DPI
Shpejtesi e printimit te pare: 15sekonda
Kpaciteti i kasetes: 60 flete

5 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products