Leter Printeri Brother TZE251 Shiko me te madhe

Leter Printeri Brother TZE251

ALB1193

Produkte te reja

Përshkrimi:

Leter etiketash per printer Brother TZE251.

Per etiketa me madhesi 24 mm x 8 m

Me kete leter ju mund te realizoni etiketa profesionale me logo, barkode apo shenime te tjera.

Etiketat ngjiten shume mire dhe qendrojne per nje kohe te gjate.

Kjo leter eshte compatible per printerat Brother TZE

3 390 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products