Leter Printeri Brother TZE231 Shiko me te madhe

Leter Printeri Brother TZE231

ALB1192

Produkte te reja

Përshkrimi:

Leter etiketash per printerat Printeri Brother TZE231.

Per etiketa me madhesi 8 mm x 12 mm.

Realizoni etiketa profesionale me logo, barkode apo shenime te tjera.

Etiketat ngjiten shume mire dhe qendrojne per nje kohe te gjate.

Leter compatible per printerat Brother: PT-1010/ PT-1280/ PT-1100CH/ PT-18RZ/ PT-2100/ PT-2700/ PT-9200/

PT-1650/ PT-9500PC/ PT-3600/ PT-380/ PT-2420PC/ PT- 2430PC

2 490 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products