Letër printeri Brother DK11201

ALB1191

Produkte te reja

Përshkrimi:

Letër etiketash per printer Brother DK11201.

Per etiketa me madhesi standarde 29 mm x 90 mm.

Me kete leter ju mund te realizoni etiketa profesionale me logo, barkode apo shenime te tjera.

Etiketat ngjiten shume mire dhe qendrojne per nje kohe te gjate.

Kjo leter eshte compatible per printerat Brother P-Touch: QL-1050, QL-1060N, QL-500, QL-550, QL-570, QL-580N, QL-650TF, QL-700 dhe QL-720NW

1 690 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products