Categories

Kerko

Printer Jane 22 produkte.

per faqe
Showing 1 - 15 of 22 items
 • 14 990 Lekë In Stock

  Printer me performance te larte, me 5 bojera individuale, lidhje Wireless dhe printim driekt nga Telefoni. Me permasa te vogla dhe ndarje per te vendosur flete dhe per te printuar CD. 5 bojerat e ndara mundesojne qe te ndryshoni vetem ate boje qe ka mbaruar.Printime shume cilesore ne fotografi dhe disqeRezolucioni deri 9600dpiPrinton ne format A4, A5, B5,...

  14 990 Lekë

  Reference: ALB0224

  Condition: new

  In Stock
 • 9 990 Lekë In Stock

  Perfekt per zyra te vogla ose shtepi ku printeri eshte i domosdoshem ne perditshmeri Printon mbi 20 flete ne minuteNje boje e plote printon deri 1000 faqeLidhje me kompjuterin nepermjet fishes USB 2.0 High SpeedPrintimi fillestar 8.5 sekondaKaseta mban 150 fleteKonsumim u ulet i energjise elektrike- Ne pune harxhon 313W- Standby harxhon 37WPermasat: 33.1...

  9 990 Lekë

  Reference: IT0431

  Condition: new

  In Stock
 • 17 990 Lekë In Stock

  Printeri Brother DCP-1512 nuk ze shume vend, kryen disa funksione (printer, fotokopje dhe skaner) dhe eshte perfekt per perdorim vetjak, ne nje zyre te vogel ose ne shtepi. Printon mbi 21 faqe per minute.Printon dokumenta profesionale me rezolucion 2400 x 600 dpiGjithashtu mund te printoni me rezolucion me te vogel per te kursyer boje.Kasa mban 150 flete...

  17 990 Lekë

  Reference: ALB1061

  Condition: new

  In Stock
 • 17 990 Lekë In Stock

  Printer qe i kryen te gjitha funksionet: Printer, Skaner, Fotokopje Printer me kosto te ulte. I pershtatshem per ambiente te vogel zyrePerfekt dhe per te printuar fotografiPrintime per minute: 22ppm bardhe e zi, 21ppm me ngjyraEkran Touchscreen per te bere me te lehte perodirmin.

  17 990 Lekë

  Reference: IT0356

  Condition: new

  In Stock
 • 9 990 Lekë In Stock

  Printer Lazer Bardhe e ziRezolucioni: 2400 x 600 dpiPirntime maksimale per minute (ppm): 21 faqePermasat e printimit standart: A4 - 8.3" (210.8 mm) x 11.7" (297.2 mm)Permasat maksimale te printimit: Legal - 8.5" (215.9 mm) x 14" (355.6 mm)Kapaciteti i printimit mujor: 10000 faqeLidhje nepermjet fishes USBMban 150 flete ne kasete

  9 990 Lekë

  Reference: ALB1040

  Condition: new

  In Stock
 • 19 990 Lekë In Stock

  Printer Samsung 3ne1 Laser Xpress M2070Printer-Fotokopje-SkanerFormat A4Printim 20 faqe per minut.Rezolucioni maksimal 1200x1200 dpiMemorie e printimeve 128 MBLidhet me fishe USB 2.0Procesor 600 MHzPershtatet me Mac dhe Windows.Ka te perfshire Toner Starter.

  19 990 Lekë

  Reference: IT0018

  Condition: new

  In Stock
 • 43 990 Lekë In Stock

  Printer Multifunksion: Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim me ngjyraShpejtësia e printimit: 25 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 11.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI,Kapaciteti standard: 250 fletëKapaciteti maksimal: 900 fletë

  43 990 Lekë

  Reference: PO00955

  Condition: new

  In Stock
 • 25 990 Lekë In Stock

  Printer me ngjyra dhe bardhe e zi me tekonlogji lazerRezolucioni maksimal i printimit: 1200 x 1200 DPI, Cikli maksimal i funksionit: 75000 printime ne muaj, Shpejtesi printimi: 30 ppm, Shpejtësitë e printimit te faqes të pare: 9 sekonda Kapaciteti standart: 251 fleteKapaciteti maksimal: 1451 fletePrintime ne format A4, A5, A6

  25 990 Lekë

  Reference: PO00956

  Condition: new

  In Stock
 • 11 990 Lekë In Stock

  Printer bardhe e zi me tekonlogji lazerRezolucioni maksimal i printimit: 1200 x 1200 DPI, Cikli maksimal i funksionit: 50000 printime ne muaj, Shpejtesi printimi: 35 ppm, Shpejtësitë e printimit te faqes të pare: 6.5 sekonda Kapaciteti standart: 300 fleteKapaciteti maksimal: 850 fletePrintime ne format A4, A5, A6

  11 990 Lekë

  Reference: PO00957

  Condition: new

  In Stock
 • 19 990 Lekë In Stock

  Printer bardhe e zi me tekonlogji lazerRezolucioni maksimal i printimit: 1200 x 1200 DPI, Shpejtesi printimi: 42 ppm, Kapaciteti standart: 350 fletePrintime ne format A4, A5, A6

  19 990 Lekë

  Reference: PO00958

  Condition: new

  In Stock
 • 19 990 Lekë In Stock

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardhe e ziShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 33 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 600 DPI,Kapaciteti standard: 300 fletëKapaciteti maksimal: 850 fletë

  19 990 Lekë

  Reference: PO00959

  Condition: new

  In Stock
 • 33 990 Lekë In Stock

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardh e ziShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 38 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI,Kapaciteti standard: 300 fletëKapaciteti maksimal: 850 fletë

  33 990 Lekë

  Reference: PO00960

  Condition: new

  In Stock
 • 40 990 Lekë In Stock

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardh e ziShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 42 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI

  40 990 Lekë

  Reference: PO00961

  Condition: new

  In Stock
 • 38 990 Lekë In Stock

  Printer Multifunksion: Printer + Fotokopje + Skaner + FaksBardh e zi dhe me ngjyraShpejtesia e printimit 34ppm bardh e zi, 30 ppm me ngjyraShpejtesia e fotokopjes 19cpmRezolucionet 600 x 1200 DPI dhe 1200 x 2400 DPIMemoria e faksit: 6MP dhe 550 faqe

  38 990 Lekë

  Reference: PO00962

  Condition: new

  In Stock
 • 30 990 Lekë In Stock

  Printer me bojeBardh e zi dhe me ngjyraShpejtesia e printimit 34ppm bardh e zi, 30 ppm me ngjyraRezolucioni i printimit 4800 x 1200 DPIKapaciteti i kasetes: Standart 330 flete, maksimum 580 fleteMemoria e faksit: 6MP dhe 550 faqe

  30 990 Lekë

  Reference: PO00963

  Condition: new

  In Stock
Showing 1 - 15 of 22 items