Printer Samsung 3ne1 Laser Xpress M2070 Shiko me te madhe

Printer Samsung 3ne1 Laser Xpress M2070

IT0018

Produkte te reja

Përshkrimi:

Printer Samsung 3ne1 Laser Xpress M2070
Printer-Fotokopje-Skaner, 3 funskione ne 1
1 kopje ju kushton 5 leke. Klikoni KETU per bojen.
Format A4
Printim 20 faqe per minut.
Rezolucioni maksimal 1200x1200 dpi
Memorie e printimeve 128 MB
Lidhet me fishe USB 2.0
Procesor 600 MHz
Pershtatet me Mac dhe Windows.
Ka te perfshire Toner Starter.

Me shume detaje

19 990 Lekë

Artikuj të sugjeruar

Viewed products