Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Rreth nesh

Duke qenë se jemi kompania me e madhe ne Shqiperi per shitjet online, ne jemi në gjendje të ofrojmë vlerat dhe standardet e shërbimit qe ju kerkoni:

  • Cmimin: ne ju ofrojmë cmimin më të mirë në treg.
  • Transport i shpejtë : transport në të gjithë Shqipërinë brenda 48 orëve.
  • Pagesë cash: Paguaj cash kur merr produktin
  • Nivel i larte i shërbimit të klientit: Ne jemi jashtëzakonisht fleksibël për të na kontaktuar nëpërmjet  telefonit ose email.

PrintON e ka fokusin në fushën e produkteve për shtypjen dhe konsumit ne zyra.
PrintON është distributori I fishekëve kompatibel . Pas shumë viteve përvojë në fushën dhe në botën E-commerce, kemi  përzgjedhur prodhuesit më të mirë dhe mund të ofrojë cilësi më të mirë me çmimin më të ulët në treg.

Qellimi jone është që të përmbushur nevojat e të gjithë individëve dhe profesionistëve të cilët përdorin printera në punë ose në shtëpi, dhe nevojat e shitësëve që mund të kërkojnë sasi për furnizime të mëdha.
PrintON iu kushton vëmendje të madhe të gjitha nevojave të konsumatorëve, të mbështetur nga prania e një ekipi të përbërë nga specialistë tek te cilët mund te mbështeteni në çdo kohë dhe mund të rekomandojnë zgjedhjen e produkteve më të përshtatshme për nevojat e konsumatorëve.
Metodat e pagesës janë në kohë reale dhe shumë të sigurta.

Ne jemi të përkushtuar për të dhënë vlera dhe shërbim shumë të mire.
Ne besojmë se çelësi për një biznes të suksesshëm është ti perkushtohesh konsumatorit.

Faleminderit që zgjidhni PrintON për blerjet tuaja!