Regjistrohu tani

 
Prestashop Modules

Categories

Kerko

Ofertat

Printer Jane 40 produkte.

per faqe
Shfaq 1 - 15 nga 40 produkte
 • 9 990 Lekë Në stok

  Perfekt per zyra te vogla ose shtepi ku printeri eshte i domosdoshem ne perditshmeri Printon mbi 20 flete ne minuteNje boje e plote printon deri 1000 faqe dhe kushton 4990 LekeLidhje me kompjuterin nepermjet fishes USB 2.0Printimi fillestar 8.5 sekondaKaseta mban 150 fleteKonsumim u ulet i energjise elektrike- Ne pune harxhon 313W- Standby harxhon...

  9 990 Lekë

  Kodi: IT0431

  Gjendja: new

  Në stok
 • 11 990 Lekë Në stok

  Printer Lazer Bardhe e zi. Perfekt per perdorim personal, ne shtepi apo zyre. Mjafton te lidhni printerin me kompjuterin tuaj nepermjet nje fishe USB dhe do te printoni gjithcka shume paster dhe shume shpejte.Ju kursen para, printimi i 1 faqe ju kushton vetem 1.8 leke. Klikoni KETU per bojen kompatibel.Kapaciteti i printimit mujor 10,000 faqe

  11 990 Lekë

  Kodi: ALB1040

  Gjendja: new

  Në stok
 • 43 990 Lekë Në stok

  Printer Multifunksion: Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim me ngjyraShpejtësia e printimit: 25 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 11.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI,Kapaciteti standard: 250 fletëKapaciteti maksimal: 900 fletë

  43 990 Lekë

  Kodi: PO00955

  Gjendja: new

  Në stok
 • 25 990 Lekë Në stok

  Printer me ngjyra dhe bardhe e zi me tekonlogji lazerRezolucioni maksimal i printimit: 1200 x 1200 DPI, Cikli maksimal i funksionit: 75000 printime ne muaj, Shpejtesi printimi: 30 ppm, Shpejtësitë e printimit te faqes të pare: 9 sekonda Kapaciteti standart: 251 fleteKapaciteti maksimal: 1451 fletePrintime ne format A4, A5, A6

  25 990 Lekë

  Kodi: PO00956

  Gjendja: new

  Në stok
 • 19 990 Lekë Në stok

  Printer bardhe e zi me tekonlogji lazer Klikoni KETU per bojen kompatibelRezolucioni maksimal i printimit: 1200 x 1200 DPI, Shpejtesi printimi: 42 ppm, Kapaciteti standart: 350 fletePrintime ne format A4, A5, A6

  19 990 Lekë

  Kodi: PO00958

  Gjendja: new

  Në stok
 • 19 990 Lekë Në stok

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe Faks 1 printim ju kushton 3 Leke. Klikoni KETU per bojen.Me teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardhe e ziShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 33 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 600 DPI,Auto dupleks

  19 990 Lekë

  Kodi: PO00959

  Gjendja: new

  Në stok
 • 33 990 Lekë Në stok

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaxMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardh e zi Klikoni KETU per bojen kompatibelShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 38 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI,Kapaciteti standard: 300...

  33 990 Lekë

  Kodi: PO00960

  Gjendja: new

  Në stok
 • 40 990 Lekë Në stok

  Printer Multifunksion, Printer, Fotokpoje, Skaner dhe FaksMe teknologji printimi LazerPrintim dhe kopjim bardh e zi Klikoni KETU per bojen komatibelShpejtësia e printimit dhe kopjimit: 42 ppm Rezolucion maksimal: 1200 x 1200 DPIShpejtësitë e printimit te faqes të parë : 6.5 s Rezolucion skanimi optik: 600 x 1200 DPI

  40 990 Lekë

  Kodi: PO00961

  Gjendja: new

  Në stok
 • 38 990 Lekë Në stok

  Printer Multifunksion: Printer + Fotokopje + Skaner + FaksBardh e zi dhe me ngjyra Klikoni KETU per bojerat kompatibelShpejtesia e printimit 34ppm bardh e zi, 30 ppm me ngjyraShpejtesia e fotokopjes 19cpmRezolucionet 600 x 1200 DPI dhe 1200 x 2400 DPIMemoria e faksit: 6MP dhe 550 faqe

  38 990 Lekë

  Kodi: PO00962

  Gjendja: new

  Në stok
 • 30 990 Lekë Në stok

  Printer me boje, bardh e zi dhe me ngjyra Klikoni KETU per bojerat kompatibelShpejtesia e printimit 34ppm bardh e zi, 30 ppm me ngjyraRezolucioni i printimit 4800 x 1200 DPIKapaciteti i kasetes: Standart 330 flete, maksimum 580 fleteMemoria e faksit: 6MP dhe 550 faqe

  30 990 Lekë

  Kodi: PO00963

  Gjendja: new

  Në stok
 • 14 990 Lekë Në stok

  Printer multifunksion me bojePrinter + Fotokopje + Skaner + FaksBardh e zi dhe me ngjyraShpejtesia e printimit: 12ppm bardh e zi, 8ppm me ngjyraShpjetesia e kopjimit: 10cpm bardh e zi, 5cpm me ngjyraRezolucioni i printimit 1200 x 1200 DPIKpaciteti i kasetes: 125 fleteFormati maksimal i skanimit: 216 x 297 mm

  14 990 Lekë

  Kodi: PO00965

  Gjendja: new

  Në stok
 • 26 990 Lekë Në stok

  Printer multifunksion me bojePrinter + Fotokopje + Skaner + FaksBardh e zi dhe me ngjyraShpejtesia e printimit: 20ppm bardh e zi, 11ppm me ngjyraShpjetesia e kopjimit: 13cpm bardh e zi, 7cpm me ngjyraRezolucioni i printimit 600 x 1200 DPIKpaciteti i kasetes: 125 fleteFormati maksimal i skanimit: 216 x 356 mmMemoria e faksit: 100 flete

  26 990 Lekë

  Kodi: PO00966

  Gjendja: new

  Në stok
 • 36 690 Lekë Në stok

  Printer Lazer me Ngjyra per performance me te larte ne printime. Deri ne 19ppm bardhe e zi ose me ngjyra me rezolucion deri ne 2400x600dpi.I lehte ne perdorim, lidhje wireless per perdorim zyre apo me USB per perdorim vetjak.Mban deri ne 250 flete ne kasete.Bojrat kompatibel kushtojne 3100 leke secila (4 bojra) dhe printon 2200 kopje. Klikoni KETU per...

  36 690 Lekë

  Kodi: PO00978

  Gjendja: new

  Në stok
 • 42 990 Lekë Në stok

  Kryen 4 funksione: Printer, Fotokopje, Skaner dhe Fax.Me performance te larte dhe printime shume cilesore (33ppm), perfekt per Agjenci Turistike, Dyqane, Zyra Kontabiliteti etjJu kursen para, 1.4 leke per printim, kliko KETU per bojen e zezeLidhje Wireless ose me fishe LAN per shume perdorues njekohesisht.Opsioni printim dupleks, printim nga USB dhe...

  42 990 Lekë

  Kodi: PO00981

  Gjendja: new

  Në stok
 • 29 990 Lekë 41 990 Lekë Në stok

  Printer Canon i-Sensys LBP6670DN laser Rezolucioni: 1200 x 1200 DPI Printer per format A4 33ppm dhe printon pas vetem 6 sekondash. Ideal per tu mbajtur ne tavolinen e kompjuterit. Lidhje me kompjuterin nepermjet Ethernet dhe USB 2.0. Paneli i perdorimit LCD me 5 linja.

  29 990 Lekë 41 990 Lekë

  Kodi: PO00993

  Gjendja: new

  Cmim i ulur!
  Në stok
Shfaq 1 - 15 nga 40 produkte